بخشنامه برگزاری کلاس های تئوری، کنترل و ارتقاء مربیگری، داوری و جدول نویسی درجه ۳ (استاژ) و کارگاه های دانش افزایی اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی بخشنامه کلاس های فوق الذکر که زیر نظر انستیتو کشتی برگزار می شود، به شرح زیر است:
الف-) فرایند برگزاری کلاس ها ی مربیگری ، داوری و جدول نویسی ( استاژ درجه ۳ ) و کارگاه های مربیگری ، داوری و جدول نویسی (کنترل ، ارتقاء و دانش افزایی) به ترتیب مراحل ذیل می باشد:
۱-) ارسال درخواست توسط هیات کشتی استان متقاضی به انستیتو ، جهت اخذ کد آموزشی تئوری و عملی توسط انستیتو از وزارت وزرش و جونان.
۲-) ثبت نام توسط هیات کشتی استان مربوطه با توجه به شرایط ذیل( افراد فاقد این شرایط مندرج در آئین نامه آموزشی انستیتو و وزارت ورزش و جوانان به هیچ وجه قابل ثبت نام نمی باشند).
ب-) مدارک لازم جهت ثبت نام در کلاس های مربیگری ، داوری و جدول نویسی درجه ۳ (استاژ) به شرح ذیل می باشد:
۱- مدرک تحصیلی دیپلم به بالا )با تایید استعلام از آموزش و پرورش) ممهور به مهر برجسته؛
۲- احکام قهرمانی ترجیحا کشور (لازم بذکر است احکام قهرمانی در ارگان ها و نهادها نیز شامل میشود)؛ در صورن نداشتن احکام قهرمانی کشور احکام استانی میبایست با تایید هیات کشتی استان مربوطه باشد
۳-نامه عدم اعتیاد ممهور شده ؛ ۵- نامه سوء پیشینه ممهور شده.۶- کارت ملی ۷-شناسنامه ۸-عکس با وضوح بالا ۹- گواهی سلامت جسمانی.۱۰-بیمه ورزشی معتبر
۴-)ارسال مدارک افراد ثبت نام شده به صورت : ۱-کپی برابر اصل ۲- اسکن به روی فلاش
۵-) پس از تایید مدارک ، لیست افراد واجد شرایط برای شرکت در کلاس توسط انستیتو تهیه می شود و به مدرس کلاس معرفی می گردد.
۶-) مدرس فقط افرادی را که در این کلاس توسط انستیتو کشتی ثبت نام شده اند را در کلاس می پذیرد و نسبت به آموزش و آزمون آنها مسئولیت خود را انجام می دهد.
۷-) با توجه به اخذ کد آموزشی از وزارت ورزش و جوانان ، مدرس و انستیتو کشتی در مورد تعداد نفرات شرکت کننده برای هر دوره طبق دستور العمل و آئین نامه های وزارت ورزش و انستیتو کشتی به تعداد ۳۰ نفر می باشد را می پذیرد ، افراد اضافی و فاقد شرایط هیچ گونه مسئولیتی قانونی و حقوقی ندارند و عواقب احتمالی آن متوجه هیات کشتی استان برگزار کننده می باشد
ج-) مدارک لازم جهت ثبت نام در کلاس های کنترل ،ارتقاء ، دانش افزایی به شرح ذیل می باشد:
۱-دفترچه یا کارت مربیگری یا داوری که قبلا از طریق انستیتو کشتی اخذ نموده است؛ ( مشروط به فعال بودن و ثبت در بولتن مربیان و داوران)
۲-ارائه مدرک تحصیلی)با تایید استعلام از آموزش و پرورش) ممهور به مهر برجسته؛
۳- احکام قهرمانی (لازم بذکر است احکام قهرمانی در ارگان ها و نهادها نیز شامل میشود)؛
تبصره : افرادی که قبلا دفترچه مربیگری دریافت کرده اند و فاقد حکم قهرمانی کشوری می باشند در صورت تایید هیات کشتی استان ذیربط به عنوان مربی فعال و مفید ، حکم قهرمانی استانی جایگزین می گردد.
۴- نامه عدم اعتیاد ممهور شده ؛ ۵- نامه سوء پیشینه ممهور شده۶ – کارت ملی ۷-شناسنامه ۸-عکس با وضوح بالا ۹- گواهی سلامت جسمانی.۱۰-بیمه ورزشی معتبر.
۵-)ارسال مدارک افراد ثبت نام شده به صورت : ۱-کپی برابر اصل ۲- اسکن به روی فلش
۶-) پس از تایید مدارک ، لیست افراد واجد شرایط برای شرکت در کلاس توسط انستیتو تهیه می شود و به مدرس کلاس معرفی می گردد.
۷-) مدرس فقط افرادی را که در این فرایند ثبت نام تایید شده اند در کلاس می پذیرند و نسبت به آموزش و امتحان آنها مسئولیت خود را انجام می دهد.
😎 با توجه به اخذ کد آموزشی از وزارت ورزش و جوانان ، مدرس و انستیتو کشتی در مورد تعداد نفرات شرکت کننده برای هر دوره طبق دستور العمل و آئین نامه های وزارت ورزش و انستیتو کشتی را می پذیرد ، افراد اضافی و فاقد شرایط هیچ گونه مسئولیتی قانونی و حقوقی ندارد و عواقب احتمالی آن متوجه هیات کشتی استان برگزار کننده می باشد
۹-) تعداد مربیان ، داوران و جدول نویسان دفترچه دار فعال برای هر کد آموزشی در کارگاه های کنترل و دانش افزایی ۵۰ نفر میباشد.
د-) لازم بذکر است کلیه مربیان و داوران و جدول نویسان که موفق به شرکت در کارگاه های دانش افزایی ، کنترل و ارتقاء نشده اند در سال ۱۴۰۳ میبایست در کارگاه ها شرکت نمایند در غیر اینصورت به عنوان مربیان غیر فعال معرفی خواهند شد.
ه-) لازم به توضیح است کلیه مربیان ، داوران و جدول نویسان دفترچه دار و مربیانی که به تازگی گواهینامه مربیگری را اخذ نموده اند و دوره ۶ ماه کارورزی خود را طی نموده اند ، میبایست در سامانه جامع کشتی قسمت مربیگری، داوری و جدول نویسی ثبت نام و مدارک خود را بارگزاری نمایند تا پس از گذراندن کارگاه دانش افزایی ، کنترل و ارتقاء مربیان ضمن بررسی مدارک در سامانه جامع کشتی و تایید اطلاعات اولیه توسط هیات کشتی استان ذیربط و در مرحله بعد توسط انستیتو فدراسیون کشتی صدور کارت مربیگری و داوری و جدول نویسی انجام خواهد شد ، همچنین اعتبارحق عضویت سالانه مربیان باید بالای ۶ ماه باشد در غیر اینصورت تایید و صدور کارت مربیگری و داوری امکان پذیر نخواهد بود.
و-) همچنین لازم بذکر است کلیه مربیانی که تا کنون موفق به شرکت در کارگاه های کنترل ، ارتقاء و دانش افزایی نشده اند و غیر فعال می باشند میبایست تا پایان سال جاری در کارگاه ها شرکت نموده در غیر اینصورت به عنوان مربیان غیر فعال شناخته خواهند شد و از ورود آنان به سالن های کشتی جلوگیری به عمل خواهد آمد و امکان مربیگری و کوچ کردن کشتی گیران را نخواهند داشت.
ز-) یاد آور می شود پیرو بخشنامه های اعلامی از بکارگیری مربیان و کمک مربیان غیر فعال و فاقد کارت مربیگری دارای کد رهگیری آموزشی وزارت ورزش و جوانان جدا جلوگیری بعمل آید و کلیه مسئولیت های حقوقی و قانونی آن بر عهده هیات کشتی استان ها و شهرستان های ذیربط خواهد بود.
ح-)اعتبار کارنامه های تئوری صادره از ادارات کل استانها و فدراسیون ها بر اساس تبصره ۲ بند ۵ ضوابط اجرائی آئین نامه ۲ ساله میباشد و متقاضیان میبایست طی این ۲ سال در یکی از رشته های ورزشی مربیگری خود را دریافت نمایند و پس از آن گواهینامه را در رشته های دیگر ارائه نمایند.
ط-) با توجه به برگزاری کارگاه های دانش افزایی مربیان پایه استان ها که توسط انستیتو بین المللی فدراسیون کشتی برگزار خواهد شد ، هیات های کشتی استان ها می بایست در اسرع وقت نسبت به معرفی مربیان پایه استان ها ی خود به تعداد ۶ مربی آزاد و ۶ مربی فرنگی اقدام نمایند.
ی-)لازم به توضیح است تنها مرجع صدور گواهینامه و دفترچه مربیگری ، داوری و جدول نویسی انستیتو فدراسیون کشتی می باشد و هرگونه برگزاری دوره های آموزشی میبایست با مجوز انستیتو و با کد آموزشی وزارت ورزش و جوانان انجام گردد در غیر اینصورت هیچ اعتباری نخواهند داشت.
ک-) همچنین لازم بذکر است در خصوص برگزاری مسابقات خردسالان و پهلوانک ها زیر ۱۰ سال بدلیل جلوگیری از تخصصی شدن زود هنگام ، اجتناب از رقابت های زود هنگام ، آسیب ، رقابت های منفی و خروج کشتی گیران از ورزش کشتی ، لذا تا اطلاع ثانوی از برگزاری هرگونه مسابقات رسمی در این رده سنی جلوگیری بعمل آید.